Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra MarkOn AS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og MarkOn AS.

 

Dokumentation og vejledning 

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra MarkOn AS ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport 

Levering af varer fra MarkOn AS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS pakkeshop.

 

Leveringstid: 10-12 arbejdsdage.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vores webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme originalemballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation 

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra MarkOn AS, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til MarkOn AS. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har
fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, MarkOn AS har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for MarkOn AS. 

 

Fortrydelsesret 

MarkOn AS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal MarkOn AS underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen på den angivne adresse. 

 

Oplysningspligt 

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå ordren efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af ordren pr. e-mail, så send en e-mail til salg@markon.as

 

Pris og betaling

Alle priser er oplyst i points og debiteres din konto

Ved fortrydelse eller reklamation, der berettiger beløb retur, indsættes points’ene igen på din konto.

 

Salgsfragt er includeret I prisen.